Assalamualaikum & Hye Bloggers ❤


Happy weekend semua! Memandangkan cuti ni tak ada apa nak buat, so Nadia nak blogwalking ke blog yang mungkin Nadia tak kenal sebelum ni. Alang-alang tu Nadia terus buat event untuk August 2018.

Steps to join event:
1. Create post "Blogwalking Time #August2018"
2. Copy banner di atas dan backlink
3. Share link post atau blog anda di bahagian komen

Nadia tak ada letak syarat wajib follow itu ini, jadi ikut suka lah ye nak follow or tak *tak paksa pun hihi*. Lagipun Nadia hanya nak create bloglist dalam post ini memudahkan Nadia sendiri untuk melawat blogger aktif. Sesiapa yang berminat marilah join dan tinggalkan komen link blog untuk Nadia melawat. In the same time, jom lah kita tambah kenalan!

Bloglist Name #August2018 (klik untuk tengok)
Bloglist akan diupdate sehingga 31 August 2018 *Hari Kemerdekaan*

PENYERTAAN TELAH DITUTUP