Assalamualaikum & Hye Bloggers 

Selamat Hari Merdeka buat seluruh rakyat Malaysia!! Dah 3 September baru sempat menaip ucap hari merdeka. Anyway idea nak update blog itu selalu susah nak munculkan diri huhu.

So today, Nadia share sedikit info related to St. Ives Scrub. Bagi yang biasa dengar atau guna mesti tahu produk ini. If not boleh refer gambar dibawah untuk produk view.

Focusing to scrub product from St. Ives

Currently Nadia guna scrub ini kebetulan waktu beli di Watson ada sales. Baru-baru ni tak menyempat lagi pergi shopping lepas SST berkuatkuasa *apa cerita yg dah shopping di masa SST?*


Berbalik pada St. Ives scrub, before Nadia beli ada baca macam-macan review. Iyelah takut rosak pulak muka nanti kan. So lepas confident Nadia pun beli dan try dengan husband for two weeks. Hanya pakai 2 kali seminggu.

Resultnya muka husband yang selalu ada masalah redness skin, selepas 2 minggu memang kurang masalah tu. Untuk Nadia pula sebab muka jenis oily dan banyak white head, selepas guna whitehead memang berkurangan.

Alhamdulillah produk ni sesuai dengan muka Nadia dan husband. Anyone yg guna produk ni apa hasilnya? Boleh lah share hihi.

Okay semua time for blogwalking ❤